Ενρίκε: «Μόλις ξεκίνησε η ηγεμονία του ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:

Για ηγεμονία του ΠΑΟΚ που μόλις ξεκίνησε έκανε λόγο ο Πέδρο Ενρίκε, σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του.

Παράλληλα, στάθηκε και στο μέλλον του δεδομένου ότι μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, αποκαλύπτοντας πως έγιναν κάποιες επαφές με τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η πίεση υπήρχε για πολλά χρόνια. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε για πολλά χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Την τελευταία δεκαετία τερμάτισε 6-7 φορές δεύτερος ενώ την περσινή σεζόν ο τίτλος χάθηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους… Φέτος όμως αποδείχτηκε ότι ξεκινάει η ηγεμονία του ΠΑΟΚ, κατακτήσαμε το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδος και πήραμε αήττητοι το πρωτάθλημα. Ήταν κάτι που το αξίζαμε όλοι. Εγώ επέστρεψα μεσούσης της σεζόν και ένιωσα αμέσως το πόσο ενωμένο και αισιόδοξο ήταν το γκρουπ. Στην πορεία τραυματίστηκαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες της ομάδας αλλά όποιος έμπαινε να παίξει έστελνε το μήνυμα ότι ο τίτλος ήταν δικός μας και στο τέλος το χαρήκαμε όλοι μαζί.

Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή… Ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να τελειώσει τη σεζόν αήττητος, ήταν ιστορικό αυτό που πετύχαμε. Μετά τις εμπειρίες που αποκόμισα με την Καραμπάγκ, όπου παίξαμε στο Champions League, και στην Αστάνα, όπου παίξαμε το Europa League, το να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ ήταν μια πολύ μεγάλη χαρά για εμένα…».

Όσο για το μέλλον του: «Μπαίνω στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου. Ξεκινήσαμε κάποιες επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ΠΑΟΚ. Φυσικά, με το συμβόλαιο μου να λήγει, κάποιες ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα μείνω στον ΠΑΟΚ, θα αναζητήσω μια νέα εμπειρία ή αν θα επιστρέψω στην Βραζιλία. Φυσικά, αν προχωρήσουν οι επαφές και παραμείνω στον ΠΑΟΚ, θα είναι μεγάλη χαρά για εμένα».