«Εύκολη η απόφαση που είχα να πάρω»

Συντάκτης: Share:
«Εύκολη η απόφαση που είχα να πάρω»

Στη συνέχεια ο Μάτος θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και το πως έφτασε να αφήσει τη Βραζιλία για χάρη της Ευρώπης, με τον συντάκτη του κειμένου να τονίζει πως ο Βραζιλιάνος αναχωρεί σήμερα από την Ελλάδα και φτάνει στο Ρίο αύριο το πρωί.

Stoiximan: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

 

Μεταξύ άλλων, ο Λέο Μάτος ρωτήθηκε και για τους λόγους που αφήνει τον ΠΑΟΚ, “στον οποίο είσαι είδωλο και πληρώνεσαι πολύ καλά”, επιλέγοντας μία ομάδα που αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

 

“Σε ότι αφορά τις αμοιβές, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ επενδύει πολλά στο κλαμπ και οι παίκτες πληρώνονται καλά. Όμως, σε ορισμένες στιγμές, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τόσο πολύ για τα χρήματα, όσο τα επαγγελματικά επιτεύγματα” ήταν η απάντηση του Μάτος.

 

“Έρχομαι σπίτι. Είμαι από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Σάο Γκονσάλο. Έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν την Βάσκο, η ικανοποίηση για το ότι θα παίξω και γι΄ αυτούς είναι κάτι που δεν πληρώνεται τα χρήματα.

 

Στο τελευταίο κομμάτι της συνέντευξης, ο Μάτος τόνισε πως στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια κέρδισε πέντε τίτλους, διευκρινίζοντας πως το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18 χάθηκε στα δικαστήρια, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να κερδίσει τίτλους και με την Βάσκο, αποκαλύπτοντας πως θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Scroll Up