Φάγκερ : “Είναι έτοιμος να παίξει ο Βέρνμπλουμ – Δεν υπάρχει συζήτηση για λύση του συμβολαίου του”

Συντάκτης: Share:

Ένα από τα “αγκάθια” του ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης σεζόν είναι το πως θα καταφέρει να βρει λύση στο θέμα του συμβολαίου του Πόντους Βέρνμπλουμ, ειδικά μετά τα όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες μέρες, για τις απαιτήσεις του Σουηδού στην πρώτη προσέγγιση από πλευράς Δικεφάλου.

Σύμφωνα όμως με τον μάνατζερ του Βέρνμπλουμ, Κάρλ Φάγκερ δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών, μιλώντας σε σουηδικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα ο Φάγκερ σε συνέντευξη του στο Fotbollskanalen αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του 33χρονου δυναμικού μέσου και στο ότι αν είχαν αρχίσει τέτοιες συζητήσεις θα το γνώριζε.

“Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα θα ξεκινήσει και ο Πόντους είναι έτοιμος για… μάχη και με διάθεση να παίξει”, είπε αρχικά ο Σουηδός ατζέντης του Βέρνμπλουμ και στην συνέχεια πρόσθεσε : “Δεν γνωρίζω τίποτα για συζήτηση για πιθανή λύση της συνεργασίας. Μάλλον θα το ήξερα, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο”.

Σε ερώτηση για την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ ο Φάγκερ απάντησε χαρακτηριστικά : “Όσον αφορά τα οικονομικά του ΠΑΟΚ, πρέπει να ρωτήσετε τον ΠΑΟΚ για αυτά. Δυσκολεύομαι να μιλάω για πράγματα που δεν γνωρίζω”.

Στο δημοσίευμα του Fotbollskanalen αναφέρεται πως έγινε προσπάθεια για να υπάρχουν δηλώσεις του Πόντους Βέρνμπλουμ, ωστόσο ο Σουηδός μέσος δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι.

Οι Σουηδοί χρησιμοποίησαν μια συνέντευξη του Βέρνμπλουμ που έγινε πρόσφατα και είχε πει τα εξής : “Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί τίποτα σχετικά με το μέλλον. Δεν γνωρίζουμε καν αν τα πρωταθλήματα μπορούν να επιβιώσουν. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν ισχυρό ιδιοκτήτη, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ο χάρτης θα ξαναγραφτεί. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί”.

 

Scroll Up