Φιλίππου (γυναικείο ΠΑΟΚ): «Ο κόσμος θα μας δώσει επιπλέον δύναμη κατά Άρη»

Συντάκτης: Share:
Φιλίππου (γυναικείο ΠΑΟΚ): «Ο κόσμος θα μας δώσει επιπλέον δύναμη κατά Άρη»

Ο Σπύρος Φιλίππου έκανε κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με τον Άρη στη Νέα Μεσημβρία και παράλληλα αναφέρθηκε στο πώς κυλάει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ως ένα καλό τεστ στο οποίο οι παίκτριες του θα μπορέσουν να αποδείξουν την ανωτερότητα τους εντός των συνόρων, προσεγγίζει την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη την Κυριακή στις 14:00, ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Σπύρος Φιλίππου με δηλώσεις του στο acpaok.gr.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σίγουρα τα παιχνίδια απέναντι στον Άρη έχουν μια ιδιαιτερότητα λόγω της αντιπαλότητας των δυο συλλόγων. Είναι ματς που και οι δυο ομάδες επιθυμούν την νίκη όχι μόνο για τους 3 βαθμούς αλλά και για το γόητρο. Από εκεί και πέρα για μας η προπονητική εβδομάδα έχει συγκεκριμένη διαδικασία και το μόνο που θα αλλάξει είναι η ειδική τακτική μας, όπως συμβαίνει κάθε φορά, ανάλογα με τον αντίπαλο και το γήπεδο που αγωνιζόμαστε.

«Κάθε ματς είναι σημαντικό και κάθε Κυριακή στόχος της ομάδας είναι η νίκη με βελτιωμένη εικόνα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ένα καλό τεστ για τις παίκτριες μου να αποδείξουν την ανωτερότητα τους και την κυριαρχία τους στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό να δείξουν πως έχουν αλλάξει επίπεδο και να πάρουν σαφές προβάδισμα, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο που θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο. Το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από την δική τους απόδοση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα: «Η ανέλιξη του Ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου είναι αλληλένδετη με την ποιότητα και το επίπεδο του εγχώριου πρωταθλήματος. Χρειάζονται ισχυρές ομάδες και αμφίρροπες αναμετρήσεις σε μεγαλύτερη συχνότητα. Όταν θα εισέλθουν στον χώρο και οι υπόλοιπες παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου μας, θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο άθλημα. Για μας τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, αυτά τα ντέρμπι είναι η τροφή μας και το κίνητρο να εξελιχτούμε».

Τέλος, έκανε το δικό του κάλεσμα στους φίλους του ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Έχω ακούσει από του ανθρώπους της ομάδας πως η προσέλευση του κόσμου στους αγώνες με τον Άρη είναι σημαντική. Μακάρι φέτος να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Επιθυμία μου είναι παιχνίδι με παιχνίδι όλο και περισσότερος κόσμος να έρχεται και να βλέπει το ποδόσφαιρο που παίζουν οι γυναίκες του ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι μας είναι αυτοί που θα μας δώσουν επιπλέον δύναμη για την νίκη και θα προσφέρουν αίγλη στο ποδόσφαιρο των γυναικών».

Scroll Up