«Φουλάρει» για εξτρέμ από την Ιβηρική

Συντάκτης: Share:

Οι υποθέσεις που αφορούν την άμυνα στον ΠΑΟΚ σιγά-σιγά φαίνεται πως παίρνουν τον δρόμο τους και έρχεται η στιγμή για τις κινήσεις από το κέντρο και μπροστά.

Η πρώτη έγινε με την απόκτηση του Νίκολας Κουαλιάτα που αναμένεται στις 11 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη όπως γράφουν οι Ουρουγουανοί, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμό του ρόστερ του Δικεφάλου για την νέα σεζόν αναφέρει την απόκτηση δυο εξτρέμ, χωρίς σε αυτούς να υπολογίζεται ο Αντρέ Ρικάρντο.

 

Ο Ζοσέ Μπότο έχει βρει τον έναν από τους δυο εξτρέμ που θέλει να φέρει στην Τούμπα, με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή να έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια απόκτησης του.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Μπότο ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με παίκτη από την Ιβηρική χερσόνησο, μια αγορά που γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

 

Η συγκεκριμένη περίπτωση μεσοεπιθετικού βρίσκεται στην λίστα του Ζοσέ Μπότο και έχει προταθεί από γνωστό γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί κυρίως παίκτες από την Ισπανία και την Πορτογαλία. Ο εξτρέμ ο πρώτος που θα αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ είναι μια γνωστή περίπτωση στον Μπότο (και όχι μόνο) με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει αύριο να υπάρχουν εξελίξεις.