Γ. Σαββίδης: «Αν μιλάμε για ιστορία στην Αθήνα κυριαρχεί ο Παναθηναϊκός…» (pic)

Συντάκτης: Share:

Ο Γιώργος Σαββίδης άνοιξε διαδικτυακό διάλογο με έναν φίλο της ΑΕΚ, σχετικά με την ιστορικότητα των ελληνικών ομάδων. Το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πίκαρε τον οπαδό της αθηναϊκής ομάδας, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι μακράν η πιο ιστορική ομάδα της Αθήνας, ενώ για την ΑΕΚ, μπορούν να συζητήσουν μόνο για όσα έγιναν από το 2014 κι έπειτα. Για ευνόητους λόγους…

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο φίλος της ΑΕΚ απευθυνόμενος στον Γιώργο Σαββίδη:

«Ειλικρινά πιστεύεις ότι ιστορικά ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την ΑΕΚ; Έλα τώρα μπορείς να δεις τις διαφορές, η ΑΕΚ έχει πάρει 12 πρωταθλήματα και έχει κερδίσει το Κύπελλο 15 φορές. Ο ΠΑΟΚ έχει στεφθεί μόλις δύο φορές πρωταθλητής και έχει κερδίσει έξι φορές το Κύπελλο. Η ΑΕΚ έχει κερδίσει τον ΠΑΟΚ πάνω από 50 φορές, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει την ΑΕΚ λιγότερο από 35 φορές. Η ΑΕΚ έχει μπει στους ομίλους του Champions League πέντε φορές στην ιστορία της ενώ ο ΠΑΟΚ καμία. Δεν προσπαθώ να σε προσβάλλω αλλά η ιστορία λέει την αλήθεια. Καλή χρονιά και πιστεύω πως αυτή η χρονιά ίσως να ανήκει στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο έχουμε δει πολλά λάθη των διαιτητών μέχρι τώρα…».

Η απάντηση του μέλους του Σαββίδη ήταν η εξής: «Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει φίλε μου, ειλικρινά. Μιλάω μόνο για να προκαλώ τους ανθρώπους γιατί είναι αστείο να διαβάζω τα σχόλια τους. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει για κανέναν σύλλογο στην Ελλάδα. Αν μιλάμε για ιστορία, στην Αθήνα κυριαρχεί μακράν ο Παναθηναϊκός. Αν μιλάμε για την ομάδα σου, θα μιλήσουμε από το 2014 και μετά. Δεν θα το έκανα αλλά αλήθεια δεν με ενδιαφέρει. Καλή χρονιά και σε σένα. Να είσαι υγιής και χαρούμενος».