Γεύμα συσπείρωσης με αρχηγική πρωτοβουλία!

Συντάκτης: Share:

Με αρχηγική πρωτοβουλία, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα γευματίσουν όλοι μαζί, σε μια προσπάθεια αποφόρτισης και συσπείρωσης του γκρουπ.

Stoiximan: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Την επομένη του ντέρμπι με τον Άρη, ο διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, εκπροσωπώντας τη διοίκηση είχε βρεθεί στην προπόνηση, κάνοντας σαφές σε όλους πως «στον ΠΑΟΚ θα είστε οικογένεια».

«Δεν με ενδιαφέρει τι διαφορές έχετε μεταξύ σας γιατί βλέπουμε μέσα στο παιχνίδι διάφορες εντάσεις και κάπου είναι φυσιολογικό με τόσους σφυγμούς αλλά περνάντε εικόνα ότι έχετε μεταξύ σας διαφορές. Σε μια ομάδα τόσων ανθρώπων είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αυτά αλλά δεν σας ζήτησε κανένας να κάνετε παρέα όλοι μαζί και να τρώτε κάθε βράδυ όλοι μαζί. Ο καθένας μπορεί να έχει τις παρέες του αλλά στον ΠΑΟΚ θα είστε οικογένεια…».

 

Σε συνέχεια των δηλώσεων Γκαγκάτση, ο Αντρέ Βιεϊρίνια σε συνεννόηση με τους αρχηγούς προέβη σε μια αρχηγική πρωτοβουλία, καλώντας όλο το γκρουπ σε γεύμα μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, αντιλαμβανόμενος πως τέτοιες κινήσεις μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά και στην αποφόρτισή τους αλλά και να συνδράμουν στη συσπείρωση και στη ενότητα τους. Ειδικά τώρα. Στα δύσκολα.