“Γι αυτό τον λόγο, ο ΠΑΟΚ θα νικήσει μέσα στο Ηράκλειο”!

Συντάκτης: Share:

Παραμονές του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ μια ανάλυση από άνθρωπο που έχει τεράστια εμπειρία και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα είναι η καλύτερη ενίσχυση πληροφοριών για τον κόσμο…

ειδικά εάν αυτός ο άνθρωπος είναι ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος μίλησε στον FOCUS 103,6 και μεταξύ άλλων, τόνισε:

-“Δυο ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, το είχα πει πριν από 6 αγωνιστικές για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχουν και οι ομάδες-εκπλήξεις, οι οποίες δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι έως τώρα τα πηγαίνουν πολύ καλά η Λάρισα και ο ΟΦΗ, όπως και η Ξάνθη, αλλά από αυτές τις τρεις, το πιο δύσκολο πρόγραμμα το έβγαλε η ΑΕΛ”.

-Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, αλλά 1-2 παίκτες είναι ντεφορμέ, όπως π.χ. ο Μπίσεσβαρ και ίσως θα πρέπει να βρεθεί λύση σε αυτό. Όλες οι ομάδες θα παίζουν κλειστά τον ΠΑΟΚ, αυτό πρέπει να το ξέρουν και θα πρέπει να έχει κάθετες πάσες και κάθετες κινήσεις. Του λείπει ο Πέλκας, που κάνει αυτές τις κινήσεις, ενώ για μένα, η έκπληξη του πρωταθλήματος είναι ο Γιαννούλης. Αυτός μαζί με τον Τσμίκα είναι οι κορυφαίοι αριστεροί μπακ στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει τις ίδιες μονάδες με πέρσι, εάν εξαιρέσουμε τους δυο κεντρικούς χαφ, όπου βλέπω ότι εκεί γίνονται οι αλλαγές συνήθως στα παιχνίδια. Αυτό δεν είναι καλό, αλλά με τον χρόνο πιστεύω ότι θα επιστρέψουν και οι Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, που κάνουν πολλή δουλειά στην ομάδα, άρα θα ισορροπήσουν τα πάντα”.

“Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με απαιτήσεις και θα το δείξει στο ματς της Κρήτης, γιατί ο ΟΦΗ δεν είναι σαν άλλες ομάδες, θα παίξει ανοιχτά και γι αυτό πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα νικήσει. Εάν παίξει κλειστά ο ΟΦΗ, δεν θα έχει τη συνδρομή του κόσμου του και δεν του πάει αυτό το στιλ, αλλά το γεγονός ότι θα επιλέξει ένα επιθετικό παιχνίδι, θα βοηβθήσει τον ΠΑΟΚ και θα κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του να πάρει τη νίκη”.

Δείτε Επίσης

Scroll Up