Γιαννούλης : “Πιο δύσκολος αντιπαλος ο εαυτός μας”

Συντάκτης: Share:

Για την δύσκολη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα και την παρουσία του στην ενδεκαδα του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά σε αγώνα πρωτάθληματος μίλησε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

 

Αρχικά είπε :”Περίμεενα πολύ καιρό την επιστροφή μου και είμαι χαρούμενος που συνδυάστηκε με μια νίκη”.

Για το εάν ήταν δύσκολη η προσαρμογή του: “Δεν ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ, όλη η ομάδα με βοήθησε σε αυτό”.

 

Για το εάν περίμενε την περίμενε την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ όταν έφυγε δανεικός για τον Ατρόμητο : ” Όταν αγωνίζεσαι δανεικός ο στόχος σου είναι να επιστρέψεις στην ομάδα που ανήκεις. Ειμαι διαφορετικός, άλλαξα πολύ στον Ατρόμητο έχω γίνει πιο μεστός και πιο σοβαρός”.

 

Για το ότι ήρθε δύσκολα η νίκη του ΠΑΟΚ: “Κάναμε πολλές τελικές, αντίθετα ο ΠΑΣ έκανε μόλις μια. Πιστεύω ότι ήμασταν λίγο άτυχοι”.

 

Για το ποια θεωρεί τα πιο δύσκολα παιχνίδια:” Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά νομίζω πως ο πιο δύσκολο αντίπαλος είναι ο εαυτός μας”.

Για το ότι μπαίνουν στα ντέρμπι με οχτώ βαθμούς από τον δεύτερο:”Αυτός ήταν ο στόχος θα προσπαθήσουμε μπούμε στα ντέρμπι δυνατά για να μεγαλώσουμε τη διαφορά”.

 

Εάν ήταν αγχωμένος στο παιχνίδι:” Είναι δύσκολο να επιστρέφεις μετά από καιρό σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και έχει γεμάτο γήπεδο, έχω πολλά να δώσω”.

 

Για το γεγονός πως στη θέση του υπάρχει και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια:” Δεν με αγχώνει, είναι καλός ποδοσφαιριστής μόνο κερδισμένος μπορώ να βγω από αυτό”.

 

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:” Είναι ι μεγάλο ντέρμπι θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε για να συνεχίσουμε την πορεία μας”.

Δείτε Επίσης

Scroll Up