Γκέοργκσον: «Ας σεβαστούμε τον ΠΑΟΚ και τον Τσόλακ»

Συντάκτης: Share:

Σεβασμό στον Αντόνιο Τσόλακ και τον ΠΑΟΚ ζήτησε ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, υπογραμμίζοντας πως η υπόθεση δεν παρουσιάζει επί του παρόντος καμία εξέλιξη.

«Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή και μην το ξεχνάμε αυτό, που δεν είναι δικός μας, ανήκει σε άλλη ομάδα…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Αντρέας Γκέοργκσον, ζητώντας σεβασμό από τα μίντια ως προς την προσέγγιση του θέματος καθώς ο Κροάτης ανήκει στον ΠΑΟΚ που βρίσκεται εν μέσω αγωνιστικής περιόδου:

«Πρέπει να σεβαστούμε το γεγονός ότι βρίσκεται τώρα σε αγωνιστική περίοδο με την ομάδα του. Το ενδιαφέρον μας γι’ αυτόν είναι σταθερό και θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

 

Ξεκαθαρίζοντας πως η Μάλμε παρακολουθεί σταθερά τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Σουηδίας τόνισε πως: «Η κατάσταση είναι ίδια. Δεν έχει αλλάξει κάτι…». Όσο για το αν η αποχώρηση του Σφιντέρσκι δημιουργεί νέα δεδομένα και επηρεάζει τις πιθανότητες της Μάλμε να αποκτήσει τον Τσόλακ με μεταγραφή, απάντησε διπλωματικά: «Σας αφήνω να κάνετε εικασίες…».