Γκιτσιούδης: «Δεν έχει εναλλακτικές λύσεις ο ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης, ο οποίος μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη:

«Δείξαμε ότι δεν αντέχουμε στην πίεση και της Ευρώπης και του Ελληνικού πρωταθλήματος. Μόνο αυτήν την δικαιολογία μπορώ να πω και όχι ότι δεν έχουμε καλή ομάδα. Δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις, η ομάδα χρειαζόταν 2-3 παίκτες καλούς που θα μπορούν να ξεκουράζουν βασικούς παίκτες, αυτό λείπει και κάπου ήρθε η κούραση. Δεν ξέρω βέβαια αν ο προπονητής είχε παραμερίσει την Ευρώπη, εγώ θα το ρίξω στην πίεση και στην κούραση, δεν είχαμε τους κατάλληλους παίκτες να γίνει το ροτέισον. Τώρα το θέμα είναι να μην αρχίσουμε να κατηγορούμε, γιατί στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ πάει πολύ καλά και μπορεί να γίνει μία καλή προεργασία για την επόμενη χρονιά στην Ευρώπη, όπως έγινε πέρσι με το πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

«Το πιο βασικό και το πιο απλό είναι να μην χάσουμε. Από κει και μετά πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, δεν έχουμε περιθώριο για ήττες. Ένας λόγο για την Λιβαδειά θα είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος και θα προσπαθήσουν να του δημιουργήσουν πρόβλημα, είναι ένα κίνητρο που το έχουν όλες οι ομάδες».

Για τα προβλήματα τραυματισμών Πέλκα-Βιεϊρίνια:

«Δεν πρέπει να μας ανησυχεί η Λιβαδειά. Άμα παίξουμε όπως ξέρουμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα έχουμε πρόβλημα».