Γκουστάβο Βαρέλα: «Χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο» (pic)

Συντάκτης: Share:

Ο γιος του Φερνάντο Βαρέλα, Γκουστάβο, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και ευχαρίστησε την Μπενφίκα για την εμπιστοσύνη.

Η μετακίνηση του Γκουστάβο Βαρέλα από τα «φυτώρια» του ΠΑΟΚ, στη Μπενφίκα ολοκληρώθηκε κι επίσημα, με τον ίδιο να εκφράζει σε ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τη χαρά του για τη μεταγραφή, ενώ ο αμυντικός του ΠΑΟΚ και πατέρας του, Φερνάντο Βαρέλα, σχολίασε εκφράζοντας τη στήριξη του.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Ευχαριστώ την Μπενφίκα που με εμπιστεύτηκε. Θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω τη φανέλα. Με δουλειά και αφοσίωση. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και την εταιρεία μου που βοήθησαν στη διαδικασία και δεν με αμφισβητούν. Ας πιάσουμε δουλειά», ανέφερε ο Γκουστάβο Βαρέλα, με τον πατέρα του να απαντά στην ανάρτησή του:

 

«Άρπαξε την ευκαιρία για να βελτιωθείς σε κάθε προπόνηση και σε κάθε συζήτηση με τους πιο έμπειρους. Πάνω από όλα δουλειά. Θα είμαι πάντα εδώ να σε στηρίζω. Περήφανος για εσένα».