Η ατάκα του Λουτσέσκου σε Μιχάι : “Χαμογέλα… ο κόσμος έχει συνηθίσει στον αρνητισμό”

Συντάκτης: Share:

Αρκετά ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου στην Κοπεγχάγη. Επίπληξε με αρκετή δόση χιούμορ τον Ενέα Μιχάι, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Μπορεί να μην μιλάει ελληνικά αλλά είναι σαφέστατα ένας άνθρωπος που κατανοεί, αντιλαμβάνεται και αφουγκράζεται όσο λίγοι την πραγματικότητα στη χώρα μας.

Από τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ μίλησε ανοιχτά γι΄αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο εντός του οργανισμού: Ο αρνητισμός. Μάλιστα, υποσχέθηκε πως θα το διορθώσει, έχοντας ζητήσει ενότητα απ΄όλους και αυτό φρόντισε να περάσει και μετά το διπλό πρωτιάς στην Κοπεγχάγη, γνωρίζοντας την αίσθηση που άφησε το 4-4 και τη συζήτηση που δημιούργησε…

Μετά το τέλος της τοποθέτησης του Ενέα Μιχάι λοιπόν, με τον Λουτσέσκου να κάθεται ακριβώς δίπλα, ακούγοντας τα όσα είχε να πει ο ποδοσφαιριστής του, έσπευσε να τον «επιπλήξει», ζητώντας του να χαμογελάσει καθώς ο κόσμος έχει συνηθίσει τον αρνητισμό: «Ενέα, πρώτα απ’όλα θα πρέπει να καταλάβεις ότι ο κόσμος έχει συνηθίσει σε αυτήν την αρνητικότητα, όταν είσαι στην συνέντευξη Τύπου θα πρέπει να χαμογελάς γιατί ξέρεις ότι υπάρχει αρνητικότητα, τη θετικότητα την παίρνεις σπίτι σου με την κοπέλα ή την γυναίκα σου (σ.σ. γέλια)».