Η αξιολόγηση του ρόστερ, ο σχεδιασμός και οι αποφάσεις που θα παρθούν το καλοκαίρι

Συντάκτης: Share:

Στο πλαίσιο των εκθέσεων αναφοράς όλων των τμημάτων η διοίκηση έχει ζητήσει και από τους Αμπέλ Φερέιρα και Μάριο Μπράνκο αξιολόγηση του ρόστερ επ’ ευκαιρία διακοπής της αγωνιστικής δραστηριότητας.

Η αξιολόγηση περιλαμβάνει την μέχρι τώρα πορεία και τις προοπτικές του κάθε ποδοσφαιριστή με βάση την κρίση του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. Έχουμε μπει σε μία περίοδο κρίσης για όλους τους παίκτες μηδενός εξαιρουμένου. Η ομάδα έχει ανάγκη και ηλικιακής ανανέωσης και ως εκ τούτου το καλοκαίρι αναμένονται σημαντικές αλλαγές στην διάρθρωση του ρόστερ.

Δεδομένα δεν υπάρχουν και κανείς παίκτης δεν μπορεί να νιώθει σίγουρος για την θέση του στο ρόστερ της νέας σεζόν, αφού απ’ ότι φαίνεται η φετινή θα διακοπεί πρόωρα, όπως δείχνει η διεθνή τάση. Το θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι λόγω της απουσίας αγωνιστικής δράσης υπάρχει πολύς χρόνος για να γίνει η αξιολόγηση του ρόστερ με ηρεμία και χωρίς βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Εξάλλου είναι γνωστό πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν χαρακτηρίζεται από βιασύνη στις επιλογές του, αφού θέλει πρώτα να ζυγίζει καλά τα δεδομένα πριν καταλήξει σε μία οριστική απόφαση.

Πολλά για την διαμόρφωση του ρόστερ, τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις θα κριθούν και από τις προτάσεις που θα προκύψουν το καλοκαίρι από ευρωπαϊκές ομάδες για βασικούς παίκτες του ΠΑΟΚ. Όταν τελειώσει η καραντίνα και μπουν στο τραπέζι όλα τα παραπάνω δεδομένα θα μπορεί να προχωρήσει σε πιο ουσιαστική φάση και ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την νέα σεζόν.

Scroll Up