Η διορία των Αράβων στον Πρίγιοβιτς και η επικοινωνία με Μπίλιτς

Συντάκτης: Share:

Αποφασισμένοι είναι οι Άραβες να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να αποκτήσουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και για αυτό τον λόγο του δίνουν εκτός από “τρελά” λεφτά, χρόνο για να σκεφτεί τι θα απαντήσει στον πρόταση τους.

Το δημοσίευμα από την Πολωνία το βράδυ της Παρασκευής για την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ στον Πρίγιοβιτς, είναι λογικό να έχει μετατραπεί σε πρώτο θέμα στην “ασπρόμαυρη” επικαιρότητα. Από την στιγμή που επιβεβαιώνεται ότι η προσφορά της ομάδας από την Σαουδική Αραβία έχει “ισοφαρίσει” την ρήτρα αποδέσμευσης του, όλα εξαρτώνται από το τι θέλει ο 28χρονος επιθετικός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sfina.gr οι Σαουδάραβες έδωσαν προθεσμία λίγων ημερών στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να σκεφτεί το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών, αφού ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον. Άλλωστε η μεταγραφική περίοδος στην Ασία κρατάει περισσότερο από ότι στην Ευρώπη και αποφάσισαν να… περιμένουν.

Πληροφορίες από την Σερβία αναφέρουν ότι ο “Πρίγιο” αποτελεί προσωπική επιλογή του Σλάβεν Μπίλιτς που ανέλαβε στην Αλ Ιτιχάντ τον Οκτώβριο και στην προσπάθεια να τον πείσει, επικοινώνησε μέσω τρίτου προσώπου μαζί του, μεταφέροντας του την επιθυμία του να τον φέρει στην Τζέντα.