Η επιστροφή Μπράνκο δρομολογεί τις εξελίξεις

Συντάκτης: Share:
Η επιστροφή Μπράνκο δρομολογεί τις εξελίξεις

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας (το πιθανότερο την Τετάρτη) αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη ο Μάριο Μπράνκο με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου συνδυάζει τις διακοπές του με επαφές για συγκεκριμένες υποθέσεις (μια από αυτές η απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα), ωστόσο αυτό το… χαλαρό διάστημα ολοκληρώνεται και μαζί με την επιστροφή του από την Πορτογαλία θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις με παίκτες που βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Ο Μάριο Μπράνκο βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και με την επιστροφή αμφοτέρων στην Θεσσαλονίκη θα έχουν την δυνατότητα για καλύτερη συζήτηση από κοντά. Άλλωστε ο Πορτογάλος θέλει να είναι κοντά στην ομάδα τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, όπως κάνει από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ.

Ο Μπράνκο είναι η αλήθεια πως έχει δεν κάνει… δημόσιες σχέσεις μοιράζοντας ονόματα, όπως έκαναν προκάτοχοι του και “τρέχει” μαζί με τον Ράζβαν Λουτσέσκου τον μεταγραφικό σχεδιασμό έχοντας πάρει το “ΟΚ” από τον Ιβάν Σαββίδη για τρεις κινήσεις από το “πάνω ράφι” αφού ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικός όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά και για το πρεστίζ της ομάδας.

Scroll Up