Η επιστροφή του Ελ Καντουρί – Αναμονή για Τσιγγάρα

Συντάκτης: Share:

Δύο σημαντικές επιστροφές θα έχει ο ΠΑΟΚ δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Ομάρ Ελ Καντουρί και τον Χάρη Τσιγγάρα που είναι έτοιμοι να αρχίσουν και πάλι προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν εδώ και αρκετές μέρες.

Ο Μαροκινός δούλεψε σε υψηλές στροφές τις τελευταίες μέρες σε ατομικό πρόγραμμα και έδειξε ότι είναι απολύτως καλά. Έδωσε, κατά συνέπεια, το δικαίωμα στο ιατρικό και τεχνικό τιμ να ανάψουν το πράσινο φως για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων πιθανότατα κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης, μετά το ρεπό που είχε η ομάδα την Κυριακή.

Όσο για τον Χάρη Τσιγγάρα, ο Χαλκιδικιώτης μέσος ολοκλήρωσε ένα κύκλο θεραπείας για να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και και μέσα στην εβδομάδα, υπάρχουν πιθανότητες ακόμη και από σήμερα να αρχίσει και αυτός προπονήσεις με την ομάδα.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειχνε και δείχνει καθημερινά μεγάλο ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του νεαρού μέσου και ζητούσε συνεχώς πληροφορίες για την εξέλιξη της αποθεραπείας του. Όπως όλα δείχνουν τόσο ο Ελ Καντουρί όσο και ο Τσιγγάρας θα είναι έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό.