Η ευγνωμοσύνη των παικτών στον Σαββίδη

Συντάκτης: Share:

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει σαν παιδιά του τους παίκτες και αυτοί φρόντισαν με την συμβολική τους κίνηση στην Ξάνθη να του δείξουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό του.

Μετά τις ευχετήριες δηλώσεις των παικτών στο PAOK TV, την ημέρα των γενεθλίων του Ιβάν, βγήκαν για προπόνηση και όλοι μαζί αποφάσισαν, ότι πρέπει να κάνουν το δικό τους δώρο στον μεγαλομέτοχο.

Έπεσαν διάφορες ιδέες και προκρίθηκε η πιο ποδοσφαιρική με την φανέλα με το «νούμερο 60» και το όνομά του στην πλάτη. Βρήκαν ευκαιρία μ’ αυτό τον τρόπο να του εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους, γιατί τους προσφέρει τα πάντα, χωρίς να σκέφτεται το οικονομικό σκέλος.

Τους ζηλεύουν οι συνάδερφοί τους των άλλων ομάδων, επειδή απολαμβάνουν παροχές μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων στο «ταλαιπωρημένο» ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίοι οι καθυστερήσεις πληρωμών και τα «φέσια» στους ποδοσφαιριστές αποτελούν καθεστώς.

Είναι αναμφίβολα τυχεροί οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν τον Σαββίδη πρόεδρο και το αναγνωρίζουν, ανταποδίδοντας και προσφέροντάς του ως ανταμοιβή φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή, ίσως και του νταμπλούχου.