Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

Συντάκτης: Share:
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα...

Είναι προφανές πως το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παρότι ματς κυπέλλου, δεν έχει γυρισμό…

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, που λέει και το λαϊκό άσμα. Μία νίκη θα δώσει το “φιλί της ζωής” σε μία ομάδα που βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση κρίσης. Οτιδήποτε άλλο θα σημάνει ουσιαστικά… πέταγμα λευκής πετσέτας για την φετινή σεζόν και ταυτόχρονα το κύκνειο άσμα της ομάδας των τίτλων της τελευταίας τριετίας.

Ο δικέφαλος δέχτηκε αλλεπάλληλα πλήγματα τον τελευταίο καιρό και θα φανεί απόψε εάν ήταν ανεπανόρθωτα ή όχι. Η ομάδα έχει κακή ψυχολογία από τις αποτυχίες. Θα βρουν το ψυχικό σθένος οι παίκτες να αντιδράσουν, κερδίζοντας απόψε στη Τούμπα τον Ολυμπιακό;

Η απάντηση θα δοθεί μόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αντίδραση μίας ομάδας είναι παντελώς απρόβλεπτη. Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες, ακόμα και η εύνοια της τύχης χρειάζεται για να… γυρίσει το κουμπί.

Πρέπει να βοηθήσει βέβαια και ο Αμπέλ Φερέιρα. Η αυτοκριτική πολλές φορές την κρίσιμη στιγμή αποδεικνύεται σωτήρια. Καλό και για τον ίδιο θα είναι να μην κάνει “αλχημείες” στην 11άδα και στην τακτική και να να αφήσει την ομάδα να λειτουργήσει με βάση τους αυτοματισμούς που έχει στο dna της από την τελευταία τριετία.

Scroll Up