«Η Πρέμιερ Λιγκ Βοσνίας καλεί τον Μπράντονιτς»

Συντάκτης: Share:

Ιστοσελίδα της Βοσνίας ασχολείται με τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά φέτος έκανε μόλις δύο συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β’.

Ο τίτλος του θέματος της ιστοσελίδας Sport1 για τον 22χρονο Βόσνιο εξτρέμ είναι: “Η Πρέμιερ Λιγκ Βοσνίας καλεί τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς”, ενώ στο σχετικό ρεπορτάζ μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

“Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ Βλαντιμίρ Μπράντονιτς, θα μπορούσε να επιστρέψει στην Premier League της Βοσνίας αυτό το καλοκαίρι ως δανεικός. Από τότε που έφυγε για τον ΠΑΟΚ, ο Μπράντονιτς ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς. Ακριβώς όταν επέστρεφε και άρχιζε να σκοράρει, ακολουθούσε νέος σοβαρός τραυματισμός και μακροχρόνια αποθεραπεία. Και τώρα, στο τέλος της σεζόν στην Ελλάδα, που άρχισε ξανά να σκοράρει, ακολούθησε νέος τραυματισμός. Εάν δεν ήταν αυτός, τότε σίγουρα ο Μπράντονιτς θα ήταν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο Μπράντονιτς θα παίξει και του χρόνου με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά το πρόβλημα με αυτό είναι ότι η σεζόν ξεκινά στα τέλη Νοεμβρίου και ο νεαρός εξτρέμ χρειάζεται παιχνίδια.

Ωστόσο, ο Μπράντονιτς δεν σχεδιάζει να φύγει από την Ελλάδα φέτος τον χειμώνα. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε επαφή με κάποιους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ μέσω του μάνατζέρ του, του διάσημου Ζβόνιμιρ Βούκιτς, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ χρήσιμοι“.