«Η Ρουμανία είχε αποφασίσει να προσλάβει τον Μούτου, προσέγγισε τον Λουτσέσκου για τα μάτια του κόσμου»

Συντάκτης: Share:

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ρουμανία με τις ανεπάλληλες αρνητικές απαντήσεις που δέχθηκε η ομοσπονδία από τους προπονητές που προσέγγισε για να αναλάβουν την επόμενη ημέρα της εθνικής ομάδας.

Stoiximan: Ένας συναρπαστικός κόσμος πάντα μαζί σου με Fantasy, Missions, MatchCombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!

Η προσέγγιση του Χάγκι, του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Νταν Πετρέσκου «έπεσε» στο κενό, με τους τρεις προπονητές να αρνούνται την πρόταση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ρουμανίας να καθίσουν στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Έτσι όπως όλα δείχνουν ο Μούτου θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Ρουμανίας, με τον δημοσιογράφο Αμίρ Κιαράς να αναφέρει πως είναι απολύτως λογικό οι προαναφερθέντες προπονητές να απορρίψουν την πρόταση της ομοσπονδίας, καθώς οι στόχοι και οι προοπτικές στους συλλόγους που βρίσκονται είναι πιο μεγάλοι.

Μάλιστα ο ίδιος δημοσιογράφος πάει το θέμα ένα βήμα παρακάτω και αναφέρει πως η ομοσπονδία είχε αποφασίσει εδώ και δύο μήνες πως ο νέος τεχνικός θα είναι ο Μούτου, καθώς ήξερε ότι θα λάβει αρνητικές απαντήσεις από τους Χάγκι, Λουτσέσκου και Πετρέσκου και τους προσέγγισε για τα μάτια του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ρουμάνος δημοσιαγράφος:

«Ο μύθος ότι δεν μπορεί κάποιος να πει όχι στην Εθνική ομάδα κατέρρευσε.

Λέγεται ότι η Ομοσπονδία έχει ήδη αποφασίσει εδώ και δύο μήνες να προσλάβει τον Μούτου και ότι η προσέγγιση των Χάγκι, Λουτσέσκου και Πετρέσκου ήταν μόνο για τα μάτια του κόσμου».