Ιβάν Σαββίδης: «Eυγνώμων και περήφανος – Nα διαφυλάξουμε όσα έχουμε χτίσει»

Συντάκτης: Share:

Το… στίγμα για την επόμενη ημέρα της φετινής σεζόν έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης μέσω επίσημης τοποθέτησης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε αυτήν ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, αφού δήλωσε περήφανος για την χθεσινή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, υπογράμμισε πως θα πρέπει όλοι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, ώστε να διαφυλαχθεί το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Χθες ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για την οικογένειά μας! Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για όσα παρουσίασαν στο γήπεδο, τον κόσμο για την υποδειγματική του στήριξη από τις κερκίδες, την διοίκηση και τους υπαλλήλους για την οργάνωση και την διεξαγωγή ενός απαιτητικού αγώνα. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για όλους.

Αντιλαμβάνομαι τη χαρά και την ανυπομονησία όλων για την κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρό! Στους αγώνες που απομένουν πρέπει να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει!

Οφείλουμε να γίνουμε το λαμπρό παράδειγμα για το πως οι μεγάλες ομάδες βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες στον τελικό τους στόχο με ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, ενότητα και επιμονή!».

 

 

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up