Ιδιαίτερα ενόψει Άμστερνταμ

Συντάκτης: Share:

Τα μαθήματα τακτικής πριν τη ρεβάνς του αγώνα κόντρα στον Άγιαξ συνεχίστηκαν και σήμερα κατά τη διάρκεια της προπόνησης του ΠΑΟΚ στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσήμβριας.

Στα της προπόνησης, ο Ομάρ Ελ Καντουρί δούλεψε και σήμερα σε ατομικό επίπεδο, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του μελέτησαν τον αντίπαλο και πλέον γνωρίζουν τη πρέπει να κάνει η ομάδα για να πάρει μία ιστορική πρόκριση. Έτσι οι προπονήσεις πριν τη μεγάλη μάχη του Άμστερνταμ έχουν επικεντρωθεί σεχδόν εξ ολοκλήρου στο κομμάτι της τακτικής, με το τεχνικό επιτελείο να προσπαθεί να περάσει στους παίκτες όλα όσα θέλει να δει από αυτούς στο χορτάρι της Johan Cryuff Arena.

Το Σάββατο (10.08) το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με παιχνίδια κατοχής και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε στην προθέρμανση της ομάδας και στο κομμάτι της τακτικής και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του στο γήπεδο. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ από τη μεριά του έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα.

Την Κυριακή (11.08) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 09:45 στο γήπεδο της Τούμπας.

Δείτε Επίσης

Scroll Up