Και η Ζίμπρου με την Λεϊσόες “έφαγαν” 4άρες στη ρεβάνς, σοβαρότητα μόνο χρειάζεται

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Και η Ζίμπρου με την Λεϊσόες "έφαγαν" 4άρες στη ρεβάνς, σοβαρότητα μόνο χρειάζεται

Ο ΠΑΟΚ μόνο αν “αυτοκτονήσει” ξανά θα χάσει την πρόκριση στην ρεβάνς.

‘Εχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι ομάδες τύπου Σλόβαν δεν έχουν ελπίδα όταν η ρεβάνς γίνεται στη Τούμπα σε διπλά παιχνίδια.

Τελευταίο παράδειγμα είναι η Ζίμπρου. Στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ , πάλι, στις 21 Αυγούστου του 2014 ο ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη, τότε, έχασε με 1-0 στο Κισινάου, αλλά μία εβδομάδα αργότερα συνέτριψε με 4-0 τους Μολδαβούς στην Τούμπα και προκρίθηκε. Ο αγώνας κρίθηκε και στην αποβολή του Αμανί στο 42΄, όταν η Ζίμπρου έμεινε με δέκα παίκτες στο 1-0.

Όπως και να χει όμως οι Μολδαβοί δεν γλίτωσαν στη Τούμπα, αφού ήταν σαφής η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Το ίδιο ισχύει και στην σημερινή σύγκριση του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν. Η ήττα στη Μπρατισλάβα οφείλεται αποκλειστικά στη “χλωμή” εμφάνιση του δικέφαλου και όχι στην υπεροχή της Σλόβαν.

Αντίστοιχη περίπτωση ήταν και η ήττα με 2-1 από την Λεϊσόες στην Πορτογαλία τον Σεπτέμβριο του 2002 για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Στην ρεβάνς ο ΠΑΟΚ κέρδισε άνετα με 4-1 τους Πορτογάλους και προκρίθηκε.

Συνεπώς, η πρόκριση παραμένει στο χέρι του ΠΑΟΚ. Το μόνο που χρειάζεται στη ρεβάνς της Τούμπας είναι σοβαρότητα και ψυχραιμία στην τελική πάσα και υπευθυνότητα για να μην χάνονται εύκολα γκολ, όπως έγινε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στην Μπρατισλάβα με πρωταγωνιστή τον Πέλκα.

-Φίλος αναγνώστης μου υπενθύμισε ορθώς και την περίπτωση με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ το 2015, όταν ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Ζάγκρεμπ και κέρδισε με 6-1 στην ρεβάνς της Τούμπας.

Scroll Up