Ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο στο ματς με τον ΟΦΗ, συνέχισε το νικηφόρο σερί του και πλέον άμεσα στρέφει το ενδιαφέρον του στο Κύπελλο.
Στα προημιτελικά του θεσμού είναι “ζευγάρι” με την ΑΕΚ και την προσεχή Τετάρτη θα γίνει το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, στο γήπεδο της Τούμπας. Γι’ αυτό και οι ασπρόμαυροι αρχίζουν άμεσα την προετοιμασία τους για το επερχόμενο ντέρμπι.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, κατά τη διάρκεια της… μίνι προετοιμασίας προφανώς και θα κάνει διαχείριση στις προπονήσεις, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και κάποιων αλλαγών στην ενδεκάδα, δεδομένου ότι αυτό με την ΑΕΚ θα είναι το τρίτο παιχνίδι μέσα σε διάστημα επτά ημερών.
Το θετικό για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως έχουν ελαχιστοποιηθεί τα αγωνιστικά προβλήματά του, ενώ μένει να φανεί αν θα κάνει ντεμπούτο σε αποστολή ο Ζοάν Σάστρε.
- Tags: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, προετοιμασία