«Καλοβλέπει» νέο δανεισμό του Εσίτι η Γκεζτέπε!

Συντάκτης: Share:

Η περίπτωση του Άντερσον Εσίτι παραμένει στην ατζέντα Γκεζτέπε, με τους ανθρώπους της Τουρκικής ομάδας να βλέπουν με καλό μάτι την προοπτική για εκ νέου δανεισμό του ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ.

Stoiximan: Ένας συναρπαστικός κόσμος πάντα μαζί σου με Fantasy, Missions, MatchCombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!

Φαίνεται πως το θέμα Γκεζτέπε και Άντερσον Εσίτι θα απασχολήσει αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι επιτελείς της Τουρκικής ομάδας έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή και σκέφτονται σοβαρά να συνεχίσουν την συνεργασία τους μαζί του.

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσιεύματα έκαναν λόγω για σκέψεις της Γκεζτέπε να ενεργοποιήσει την ρήτρα του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο οικονομικά (όπως τονίζουν τα ίδια δημοσιεύματα) για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται δανεικός ο Άντερσον Εσίτι.

Έτσι, όπως σημειώνει πάντα ο τύπος της Τουρκίας, η Γκεζτέπε σκοπεύει να κινηθεί άμεσα για μια νέα συμφωνία με τον ΠΑΟΚ με φόντο το δανεισμό του Εσίτι, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται εκτός πλάνων για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και με ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο (σ.σ. 800.000 ευρώ).