Κανονικά το Ξάνθη – ΠΑΟΚ – βγήκε ανακοίνωση για τα εισιτήρια, πόσα παίρνει ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Share:

Πολλά ακούγονται και γράφονται για την διεξαγωγή ή αναβολή του αγώνα Ξάνθη – ΠΑΟΚ.Τα δεδομένα είναι τα εξής.

Η ξεκάθαρη πληροφόρηση από την πλευρά της επίσημης Ξάνθης, που είναι και ο γηπεδούχος, αναφέρει με κατηγορηματικό τρόπο ότι το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ θα γίνει κανονικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπολογίζεται ότι θα βρίσκονται στην Ξάνθη περίπου 120.000 κόσμος λόγω του Καρναβαλιού και ως εκ τούτου υπάρχουν αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης. Γι’ αυτό τον λόγο συζητήθηκε κάποια στιγμή η πιθανότητα διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο της γειτονικής Κομοτηνής, αλλά εγκαταλείφθηκε άμεσα γιατί δεν υπάρχει VAR στο γήπεδο.

Επίσης, έπεσε η ιδέα να διεξαχθεί το παιχνίδι (ή ακόμα και ολόκληρη η τελευταία αγωνιστική) την Καθαρά Δευτέρα, κάτι, που, επίσης, ήταν ανέφικτο, αφού ο ΠΑΟΚ παίζει την Τετάρτη κύπελλο με τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ με τον Άρη. Άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες δεν υπάρχουν, αφού στις 7 Μαρτίου αρχίζουν τα πλέι οφ.

Συνεπώς, το παιχνίδι θα γίνει κανονικά και μάλιστα εκδόθηκε ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ξάνθη για την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα. Στην σύσκεψη ασφαλείας του ματς που έγινε την περασμένη Πέμπτη αποφασίστηκε ο ΠΑΟΚ για τις ανάγκες των οπαδών του να πάρει το πέταλο και την Θύρα Γ1, συνολικής χωρητικότητας 2.000 θέσεων.

Η διεύθυνση αστυνομίας Ξάνθης προφανώς για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της την Κυριακή θα ζητήσει ενισχύσεις από την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η επισημοποίηση της διεξαγωγής του αγώνα θα πραγματοποιηθεί αύριο στο δ.σ. της Σούπερ Λιγκ όπου θα συζητηθεί η περιβόητη καταγγελία του Ολυμπιακού για πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ – Ξάνθης και το αίτημά του για αναβολή του αγώνα και υποβιβασμό των δύο ομάδων, το οποίο φυσικά και αναμένεται να απορριφθεί αφού ήδη η υπόθεση εκδικάζεται στο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ.

Scroll Up