Κάργας: «Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά»

Συντάκτης: Share:

Ο Γιάννης Κάργας πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ίνγκλς, με τον Έλληνα στόπερ να σχολιάζει το οικογενειακό κλίμα που βρήκε στον Δικέφαλο αλλά και το «μείγμα» της ομάδας που «χτίζει» ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αναφορικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία και τον ΠΑΟΚ: «Περνάμε πολύ ωραία αν και είναι δύσκολες οι προπονήσεις. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα και αυτό μου έκανε εντύπωση. Σήμερα αν και τα πόδια ήταν βαριά, βγάλαμε κάποια από αυτά που ήθελε ο προπονητής και πετύχαμε και κάποια γκολ. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. Το σημερινό φιλικό δεν λέει πάρα πολλά για εμάς, πιο πολύ το κάνουμε για να βρούμε ρυθμό και να καταγράψουν και κάποιοι παίκτες αγωνιστικά λεπτά».

 

Για το γεγονός πως αν και νεοαποκτηθέντας, φαίνεται λες και είναι καιρό στην ομάδα: «Φαίνεται σαν να είμαι χρόνια στην ομάδα, γιατί προφανώς κάτι κάνει η ομάδα καλά και τους ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα όλον τον χρόνο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια τέτοια ομάδα, που χρειάζεται τέτοια αποτελέσματα».

 

Σχετικά με το «μείγμα» του ΠΑΟΚ, με πολλούς νέους παίκτες: «Είμαι σίγουρος ότι αυτό το μείγμα με νέους μπορεί να το συνδυάσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, την εμπειρία δηλαδή με τη δίψα για διάκριση. Το έχει αποδείξει ο συγκεκριμένος προπονητής πως μπορεί, ωστόσο δεν είναι η θέση μου να το σχολιάσω».
Για τους προσωπικούς του στόχους: «Ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός που κάνει ό,τι του πει ο προπονητής. Αυτό θα προσπαθήσω».