Καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, χωρίς διάθεση για ρεβάνς

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Όλα «παίζονται» στο ΟΑΚΑ. Εκεί ο ΠΑΟΚ θα αποδείξει ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι δικό του και δεν μπορεί να του το πάρει κανείς.

Μία νίκη επί της ΑΕΚ την Κυριακή θα σβήσει και τις τελευταίες ελπίδες του Ολυμπιακού για διεκδίκηση του τίτλου, προετοιμάζοντάς τον… για να πιει το πικρό ποτήρι στις 10 Φεβρουαρίου στην Τούμπα. Το απέφυγε πέρυσι… τεχνηέντως με το «θέατρο» του Γκαρθία, δεν θα μπορέσει να το κάνει φέτος.

Αρκεί να πάρει ο ΠΑΟΚ το «τρίποντο» στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, που συνέπραξε πέρυσι στην θεατρική παράσταση του Ολυμπιακού, δίνοντας και την δικιά της με τίτλο «οι τρομοκρατημένοι» και επωφελήθηκε παίρνοντας το πρωτάθλημα στα χαρτιά…

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει… εκδίκηση για τα περσινά, αλλά ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του πρέπει να μείνουν μακριά από ρεβανσιστικές διαθέσεις για να έχουν καθαρό μυαλό και ψυχραιμία. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να δείξουν την σαφή ανωτερότητά τους και αυτή την Κυριακή με την ΑΕΚ, αλλά και την άλλη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Λίγο υπομονή χρειάζεται. Οι ευσεβείς πόθοι του Ολυμπιακού όλα δείχνουν ότι δεν θα πραγματοποιηθούν. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω… Μία νέα εποχή με κυρίαρχο τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο.