Κορέια: “O ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τον Παλίνια, ανοιχτό το μέλλον του Ολιβέιρα”

Συντάκτης: Share:
Κορέια: "O ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τον Παλίνια, ανοιχτό το μέλλον του Ολιβέιρα"

Ο γνωστός δημοσιογράφος της “Α Bola”, Μιγκέλ Κορέιρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον Αμπέλ Φερέιρα, τον Ζοάο Παλίνια αλλά και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Μεταξύ άλλων τόνισε: “O Παλίνια είναι ο παίκτης που χρειάζεται ο Φερέιρα. Κάνει πολύ δουλειά στο κέντρο, καθώς κόβει τις επιθέσεις των αντιπάλων και μεταβιβάζει την μπάλα από την άμυνα προς τα μπροστά, είναι ένας ποδοσφαιριστής που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Ο ίδιος θέλει πάρα πολύ να δουλέψει ξανά με τον Φερέιρα και αν ο Δικέφαλος πραγματικά τον θέλει μπορεί να τον αποκτήσει.

Ο Παλίνια είναι ένας αμυντικός χαφ. Σε αντίθεση με τον Ολιβέιρα που παίζει πιο μπροστά και οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας του. Ο Ολιβέιρα μην είστε σίγουρος πως θα παραμείνει στην Πόρτο. Ο Κονσεϊσάο θα αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα του και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, μπορεί να μετακινηθεί και ο Σέρτζιο”.

Τέλος για τον Αμπέλ Φερέιρα τόνισε: “Είναι πολύ σπουδαίος τεχνικός. με την Μπράγκα είχε φτάσει στο… ταβάνι της ομάδας και ήθελε μία νέα πρόκληση. Έτσι ανέλαβε τον ΠΑΟΚ που είναι μεγαλύτερο μέγεθος αν και ξέρει ότι θα είναι δύσκολο να επαναλάβει το νταμπλ που πέτυχε ο Δικέφαλος με τον Λουτσέσκου”.

Scroll Up