Κουλιεράκης: “Διαφορετική ομάδα, πιο πολλή ενέργεια, πιο πολλά τρεξίματα”

Συντάκτης: Share:

Για την παρουσία του στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και τους Ίνγκασον και Κωνσταντέλια αναφέρθηκε ο Κώστας Κουλιεράκης.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε, μετά από σχετική ερώτηση, στη συνύπαρξή του και με τον Κρέσπο και με τον Ινγκασον και τώρα με τον Ινγκασον.

Είπε: ”Και οι δύο είναι φοβεροί παίκτες, φοβερές προσωπικότητες με βοήθησαν πάρα πολύ και στις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη. Τώρα είμαστε μαζί με τον Ίνγκι πλέον, μέσα στον αγώνα και εκτός γηπέδου με βοηθάει πάρα πολύ, καθημερινά, μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα από αυτόν”.

 

Για τον στόχο του είπε: “Να βγάλουμε τώρα μια καλή προετοιμασία, υγιής, να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και να παραμείνω στην πρώτη ομάδα”.

 

Για τον ΠΑΟΚ είπε: “Είμαστε μια νεανική ομάδα, πιστεύω θα έχουμε πιο πολλή ενέργεια, πιο πολλή ένταση, πιο πολλά τρεξίματα, θα είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα και θεωρώ ότι θα τα πάμε καλύτερα από πέρσι”.

 

Με αφορμή το γκολ του Κωνσταντέλια με τον οποίον είναι μαζί όλα αυτά τα χρόνια στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ, είπε: “Με τον Κωσταντέλια είμαστε από την Κ15 μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο και παίζουμε συμπαίκτες, μαζί στην πρώτη ομάδα, ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι. Είμαστε μαζί στην προετοιμασία, είναι πολύ καλός μου φίλος. Και όταν σκοράρει αυτός ή κάνει κάποια καλή ενέργεια είμαι πολύ χαρούμενος εγώ”.