Κούρτιτς: «Τούμπα δεν υπάρχει πουθενά»!

Συντάκτης: Share:

Το εγκώμιο των φίλων του ΠΑΟΚ και της ατμόσφαιρας που δημιουργούν στην Τούμπα έπλεξε ο Γιασμίν Κούρτιτς μετά το τέλος του ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι σημαντικό να σκοράρεις. Είναι σημαντικό για την ομάδα, τον κόσμο αλλά και για μένα τον ίδιο. Είναι επίσης σημαντικό το γεγονός ότι ήμασταν επιθετικοί, είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι και ενώ απέναντι μας βρισκόταν μια ποιοτική ομάδα».

 

Ερωτηθείς για την σχέση του με τον Ράζβαν Λουτσέκσου: «O προπονητής με έβαλε σταδιακά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό γιατί κατάφερα να βρω τον ρυθμό μου και να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα”.

 

Στην ερώτηση αν συγκρίνεται η Τούμπα με κάποιο Ιταλικό γήπεδο: «Παίζουμε σε μια έδρα που σε ωθεί να αποδώσεις καλά. Είναι ιδιαίτερη έδρα η Τούμπα. Αυτό που βιώνω εδώ είναι κάτι ξεχωριστό. Έπαιξα και ως αντίπαλος στο συγκεκριμένο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να τονίσω με όλο τον σεβασμό στις ομάδες που αγωνίστηκα, είναι ότι η Τούμπα διαφέρει απ΄ όλες τις υπόλοιπες έδρες. Εξαιρετικό το κλίμα που δημιουργεί ο κόσμος της ομάδας».