Κρέσπο έως το 2021 στον ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Share:

Επίσημο είναι πλέον πως ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έως το 2021, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

Είναι ορισμένες φορές που τα κομμάτια του παζλ κολλάνε εκεί που δεν το περιμένεις. Για την ακρίβεια, έτσι συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Το καλοκαίρι του 2016 ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έψαχνε μια νέα πρόκληση. Μια από τις πολλές της καριέρας του. Απ’ όταν… απογαλακτίστηκε από τη Σεβίλλη (έχοντας κατακτήσει ένα Europa League κι ένα UEFA Super Cup) βρισκόταν με τη βαλίτσα στο χέρι. Κάθε χρόνο κι άλλη ομάδα. Ένας νομάς του ποδοσφαίρου σε αναζήτηση των κατάλληλων συνθηκών για μόνιμη εγκατάσταση.

Δεν πίστευε, όπως έχει παραδεχτεί, ότι θα τις βρει στη Θεσσαλονίκη. Μέσα του δεν είχε… ξεπακετάρει απόλυτα. Τρία χρόνια μετά κι έπειτα από εμφανίσεις, οι οποίες έπεισαν και τον κάθε (πάντα υπάρχουν πολλοί) δύσπιστο, ο Κρέσπο είναι ακόμα εδώ. Και θα συνεχίσει να είναι ως το 2021.

Πατέρας δύο παιδιών πλέον με 111 συμμετοχές, τέσσερα γκολ, δύο Κύπελλα, δύο βραβεία MVP και τα ρούχα του στις ντουλάπες. Όχι στη βαλίτσα.

Καλή συνέχεια #TheGuarantee…

Scroll Up