Κρέσπο: «Να μάθουμε να βρίσκουμε λύσεις»

Συντάκτης: Share:

Σύμφωνα με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Europa League ήταν ένας συνδυασμός πολλών αγωνιστικών συγκυριών, οι οποίες δεν επέτρεψαν στους ασπρόμαυρους, να κερδίσουν κομβικά, γι’ αυτούς, παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου: «Νομίζω ήταν συνδυασμός πολλών πραγμάτων που πήγαν λάθος στο πρώτο ημίχρονο. Αρχικά εμείς θέλαμε να βρούμε χώρο στην άμυνα της ΜΠΑΤΕ και πηγαίναμε με πολλούς παίκτες στην επίθεση με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να παίζει με μακρινές μπαλιές στις αντεπιθέσεις και να μας δημιουργήσει πρόβλημα γιατί σε εκείνο το κομμάτι δεν είχαμε σωστές τοποθετήσεις για να τους αντιμετωπίσουμε. Επίσης ο Βιεϊρίνια σε όλο το πρώτο ημίχρονο έπαιζε με ενοχλήσεις και ήταν ακόμα πιο δύσκολο για εμάς να μπορέσουμε να αμυνθούμε σωστά στις αντεπιθέσεις».

Για τη δήλωση του Λουτσέσκου ότι η ομάδα είχε λάθος προσέγγιση: «Ο πρώτος μας αγώνας ήταν απέναντι στην Τσέλσι και γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο να πάρουμε κάτι σε εκείνο το παιχνίδι, ο επόμενος αγώνας ήταν με την ΜΠΑΤΕ που πήραμε μια πολύ καλή νίκη, με τη Βίντι δυσκολευτήκαμε γιατί ξέραμε ότι ήταν μια ομάδα πολύ καλή αμυντικά και είναι πολύ συμπαγής. Ξέραμε επίσης ότι αν δεχτούν γκολ το παιχνίδι τους αλλάζει, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Νομίζω πάνω κάτω το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και σήμερα ο αντίπαλος αμύνθηκε καλά εμείς δεν είχαμε τις λύσεις που έπρεπε για να σπάσουμε την άμυνα. Η φιλοσοφία μας είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να προσπαθούμε να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα δεν τα καταφέραμε απέναντι σε μια ομάδα που αμύνθηκε καλά. Θεωρώ ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι, γιατί μπορεί να μας παρουσιαστεί και στη συνέχεια και γενικότερα να μάθουμε όταν ο αντίπαλος παίζει με αυτό το στυλ να βρίσκουμε λύσεις».