Κυκλοφορεί και παρουσιάζεται το Toumba Special Edition! (pics)

Συντάκτης: Share:

Η πρώτη περίοδος διάθεσης μέσω Pre Order ολοκληρώθηκε και η ώρα να κρατήσετε στα χέρια σας το συλλεκτικό Toumba Special Edition έφτασε.

Ο ιδρώτας της φανέλας, ο κόπος των ποδοσφαιριστών, τα δάκρυα της χαράς, αλλά και της απογοήτευσης, αναμειγνύονται με τη μυρωδιά του χαρτιού σε μια μοναδική δημιουργία ιστορικής σημασίας.

Το Toumba Special Edition αποτελεί ένα λεύκωμα καταγραφής ενός σημαντικού χρόνου στην ιστορία του συλλόγου. Ένα βιβλίο που στις 736σελίδες του αποτυπώνει την πορεία προς την κατάκτηση του ΚυπέλλουΕλλάδας στο ΟΑΚΑ, την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και συστήνει τα πρόσωπα της σεζόν 201819 υπό το δικό του διαφορετικό πρίσμα.

Το Toumba Special Edition, επίσης, σας προσφέρει τη δυνατότητα να κρατήσετε για πάντα τις εικόνες κατάκτησης του Κυπέλλου μέσα από την ταινία «Final 2018 – The Movie» κάνοντας δικό σας το συλλεκτικό DVD.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

To Toumba Special Edition μπορείτε από την Τετάρτη (16.01) να το προμηθευτείτε από τα εξής σημεία

  • PAOK FC Official Store Τούμπας
  • PAOK FC City Store 1926
  • Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (πλατεία Αριστοτέλους)
  • Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Mediterranean Cosmos)
  • Από τη Δευτέρα (21.01) το Toumba Special Edition θα είναι και στα καταστήματα Public (Τσιμισκή, Mediterranean Cosmos).
  • store.paokfc.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Η επίσημη παρουσίαση του Toumba Special Edition θα γίνει σε ένα χώρο που αρμόζει σε μια τέτοια εκδοτική προσπάθεια. Στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣστην πλατεία Αριστοτέλους την Πέμπτη (17.01) στις 18:00.

Παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του ΠΑΟΚ θα είναι κι ο Δημήτρης Πέλκας που θα υπογράψει τα δικά σας αντίτυπα του Toumba Special Edition.