Κυριάκος: «Αντιλαμβανόμαστε μια δυσθυμία από το Υπουργείο Πολιτισμού»!

Συντάκτης: Share:

Στον Flash 99,4   και στην εκπομπή του Γιάννη Μαγκριώτη “Μας αφορά” μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Stoiximan: Είσαι ο καλύτερος προπονητής; Στα Fantasy τουρνουά φτιάχνεις τη δική σου ομάδα & διεκδικείς την κορυφή. Πάτα εδώ!

 

Ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου εκτίμησε ότι υπάρχει μία δυσθυμία όχι από πλευράς Διοίκησης του Καυτανζογλείου, αλλά κεντρικά η πολιτική απόφαση αργεί να κινηθεί παρά τις αυτονόητες δεσμεύσεις, που υπάρχουν, “Αντιλαμβανόμαστε μια δυσθυμία και μια καθυστέρηση από το Υπουργείο Αθλητισμού, που προκαλεί μια δυσαρέσκεια όχι σε σημείο που να προκαλεί εντάσεις”.

 

Παρατήρησε ,επίσης ,μια διαδρομή που δεν είναι διαυγής: παραπολιτικών σχολίων -αντίστοιχες δηλώσεις τοπικού βουλευτή – επίσημες δηλώσεις κυβερνητικών στομάτων  διαμέσου μέσων από όμιλο που ανήκει σε ιδιοκτήτη αντίπαλης ομάδας.

Στο ερώτημα εάν δεν γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τυχόν υπάρξει εμπλοκή στον οδικο χάρτη της κατασκευής της Νέας Τούμπας, ο κ. Κυριάκου απάντησε κατηγορηματικά πως όχι, απλά  θα προκυψει καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα.