Λέο ψυχάρα – δεξιός μπακ με 25 γκολ και 16 ασίστ σε 3,5 χρόνια!

Συντάκτης: Share:

Ο Λέο Μάτος αποδεικνύει ότι τελικά η ηλικία είναι απλά ένα αριθμός…

Είναι ο δεξιός μπακ που έχει πετύχει 25 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ παίζοντας 152 αγώνες στα τελευταία 3,5 χρόνια που παίζει στον ΠΑΟΚ. Τον ερχόμενο Απρίλιο ο Μάτος γίνεται 34 ετών, αλλά είναι ψυχάρα και εξακολουθεί να αποτελεί παίκτη – βαρόμετρο στον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να παίζει στον ΠΑΟΚ μέχρι τα 40, δηλαδή, μέχρι το 1926 που συπληρώνει ο σύλλογος 100 χρόνια ζωής. Έχει μελετήσει την ιστορία του ΠΑΟΚ, έγινε “ένα” με την Τούμπα και την Θεσσαλονίκη και θυσίασε το “εγώ” φέτος στον βωμό της συλλογικότητας, μένοντας πίσω, κατ΄εντολή του Αμπέλ Φερέιρα και παραχωρώντας τον ρόλο του επιθετικού μπακ στον νεαρότερο Δημήτρη Γιαννούλη.

Ανήκει στην εμβληματική φουρνιά του 2016 που σάρωσε τους εγχώριους τίτλους και εξακολουθεί να “διψάει” για διακρίσεις με τον ΠΑΟΚ, όπως απέδειξε ακόμα και στην Λαμία.

Προσπαθεί να πείσει ότι μπορεί και του χρόνου παρά τα 34 του χρόνια να στηρίζεται ο ΠΑΟΚ πάνω του για το δεξιό άκρο της άμυνας. Οι ανεξάντλητες ψυχικές του δυνάμεις, το πάθος του για το ποδόσφαιρο και η καλή ζωή που κάνει είναι τα “όπλα” του. Κάθε φορά διαψεύδει τους πάντες και δείχνει ότι έχει να δώσει ακόμα αρκετά στον ΠΑΟΚ.

Δείτε Επίσης

Scroll Up