Λουτσέσκου : “Δεν ξέρω που βρίσκεται η υπόθεση Πρίγιοβιτς”

Συντάκτης: Share:
Λουτσέσκου : "Δεν ξέρω που βρίσκεται η υπόθεση Πρίγιοβιτς"

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ άρχισε το 2019 με ήττα, αναφέρθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου, ενώ απάντησε… διπλωματικά για το ζήτημα της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

 

Αρχικά ο Ρουμάνος κόουτς είπε : “Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό, θα είναι στην έδρα μας. Μία τελείως διαφορετική κατάσταση. Περιμέναμε πολύ διαφορετικά αυτές τις 8-9 μέρες της νέας χρονιάς. Για διάφορους λόγους δεν έγινε αυτό. Είχαμε 4 μέρες έναν χώρο μάξιμουμ 25 χώρων για να προπονηθούμε. Αυτά είναι πράγματα που βγαίνουν στα παιχνίδια. Είχαμε παίκτες που ήταν τραυματίες, ένας παίκτης μας έλειπε για κάποιες ημέρες κι έτσι συνέβησαν σήμερα όλα αυτά στο παιχνίδι”.

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: “Οι ομάδες από τη Β΄Εθνική έχουν το μέγιστο κίνητρο για να δείξουν πράγματα σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν μας επηρεάζει ιδιαίτερα σε αυτό το σημείο, αλλά είναι ένα σημάδι που μας προβληματίζει αυτή η εμφάνιση. Ένα σημείο, στο οποίο πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να πιέζουμε πολύ περισσότερο τους εαυτούς μας, γιατί έχουμε μπροστά μας κι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Τρίπολη”.

Για τον Πρίγιοβιτς: “Δεν θα δώσω κάποια επίσημη απάντηση, γιατί δεν ξέρω επίσημα την κατάσταση που βρίσκεται η υπόθεση με τον Πρίγιοβιτς”.

Για τη ρεβάνς της Τούμπας: “Φυσιολογικά ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί, έχουμε ένα δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα, που πρέπει να είμαστε 100% σοβαροί, για να το κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο και στην πραγματικότητα θέλουμε να το κατακτήσουμε”.

Scroll Up