Λουτσέσκου : “Έχουμε τεράστιο κίνητρο”

Συντάκτης: Share:

Στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για όλα τα θέματα της “ασπρόμαυρης” επικαιρότητας, κάνοντας αναφορά και στις μεταγραφές.

Αρχικά ο Ρουμάνος κόουτς είπε : “Έχουμε μεγάλη θέληση να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, έχουμε κίνητρο να κρατήσουμε την διαφορά και ενδεχομένως να την μεγαλώσουμε από τους αντιπάλους μας. Υπάρχει καλή χημεία και ισορροπία ανάμεσα στους παίκτες. Όλο αυτό μας δίνει την δυνατότητα να σκεφτόμαστε την νίκη σε κάθε παιχνίδι, δυναμώνοντας την νοοτροπία μας”.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ξέρουμε πώς πρέπει να το κερδίσουμε, ακόμη και με τη διαφορά που έχουμε, ενώ έπρεπε να είμαστε στο +10 είμαστε στο +8 λόγω του -2 που είχαμε από το καλοκαίρι και πρέπει να τη διατηρήσουμε αυτή την απόσταση ασφαλείας. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, έχουμε κίνητρο για να διατηρήσουμε ή και να αυξήσουμε τη διαφορά από τους αντιπάλους μας. Έχουμε ισορροπία στην ομάδα, καλή χημεία μεταξύ των παικτών και αυτό μας δίνει την αίσθηση της ισορροπίας και να πιστεύουμε πώς μπορούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα : “Από έξω είναι πολύ πιο εύκολο να βγάζεις συμπεράσματα, αν την αναλύσεις. Είμαστε μια ομάδα που κάνει επίθεση σε κάθε παιχνίδι και τα κενά που δημιουργούνται είναι από τα ρίσκα που παίρνουμε για να σκοράρουμε. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν είμαστε καλά, αλλά υπάρχουν αμυντικοί στην ομάδα μας που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Στα υπέρ μας είναι ότι στα στημένα τα δικά μας παίρνουμε κάποια ρίσκα. Ένα-δυο κενά που είδατε στο τελευταίο παιχνίδι ήταν από δικές μας στημένες φάσεις. Το τρίτο στοιχείο είναι ότι κάνει ο διαιτητής κάνει καλά την δουλειά του, δεν θα έχουμε θέματα. Ήταν ένα μεγάλο λάθος το γκολ που ακυρώθηκε στην Τρίπολη και δεν μιλήσαμε πολύ γιατί κερδίσαμε το ματς με 3-0. Την τελευταία περίοδο γίνονται πολλά λάθη εναντίον μας, έχουμε καταφέρει να είμαστε δυνατοί και να τα προσπερνάμε, έχοντας αυτό το 14-1-0”.

Για τις μεταγραφές : “Είναι ένα ευαίσθητο θέμα των μεταγραφών. Είμαστε πρώτοι και δεν πρέπει να κάνουμε πολλές αλλαγές, γιατί είμαστε πρώτοι και χρειαζόμαστε ισορροπία. Θα είναι ένα μεγάλο λάθος να κάνουμε διαφοροποιήσεις στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν χρόνο που κερδίζει και βρίσκεται ψηλά. Αν αρχίσουμε να βάζουμε πολλούς παίκτες μέσα στο σύνολο, θα ρισκάρουμε την δυναμική αυτού του συνόλου που έχουμε φτιάξει” και στην συνέχεια πρόσθεσε : “Ο Βέρνμπλουμ είναι εκτός σε μια δύσκολη στιγμή με έναν σοβαρό τραυματισμό, έχουμε τον Πρίγιοβιτς που έφυγε σε μια μη ελεγχόμενη κατάσταση γιατί είχε μια πρόταση που έχει κάποιος μια ή δυο φορές στην ζωή του. Ενδεχομένως να έχουμε έναν ή δυο παίκτες που θα αποχωρήσουν επειδή δεν ανταποκρίθηκαν στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Τέλος επεσήμανε : “Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό για να υπάρξει ασφάλεια και ανταγωνισμός. Αν υπάρχουν 1-2 αποχωρήσεις, θα πρέπει να τους αντικαταστήσουμε με άλλους που σέβονται την ομάδα γενικότερα και το πως αγωνιζόμαστε. Θα πρέπει επίσης να σεβόμαστε και τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα και μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση”.

Δείτε Επίσης

Scroll Up