Λουτσέσκου: «Γιατί ξεκινάμε με αρνητική σκέψη; Είμαι χαρούμενος που όλοι οι παίκτες είναι σε εγρήγορση»

Συντάκτης: Share:

Με αφορμή την απουσία της τελευταίας στιγμής του Ομάρ Ελ Καντουρί πριν την μεγάλη ρεβάνς με την Γάνδη, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στην συνέντευξη τύπου στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που είναι όλοι σε εγρήγορση αλλά και στην νοοτροπία νικητή που προσπαθεί να χτίσει στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Γιατί ξεκινάμε με αρνητική σκέψη; Θέλω μία πιο αισιόδοξη. Θέλω να είμαστε χαρούμενοι για τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι και μπορούν να αγωνιστούν. Υπάρχει μία καλή ατμόσφαιρα. Μιλώντας πιο σοβαρά, υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν οποιονδήποτε έχει πρόβλημα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε και είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι οι παίκτες είναι σε εγρήγορση…».

Μιλώντας για τη Γάνδη, υπογράμμισε πως: «Δεν είδαμε τη Γάνδη σε ένα παιχνίδι.Την παρακολουθούμε καιρό… Ίσως προσπαθήσουν να έχουν παραπάνω ένταση, να είναι πιο επιθετικοί. Είναι στο χέρι μας να το διαχειριστούμε. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Η μόνη διαφορά ίσως αφορά το ψυχολογικό γιατί αυτοί πρέπει να κερδίσουν. Μην ξεχνάτε πως είμαστε μια δυνατή ομάδα που έχει κερδίσει πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα στην σεζόν».

Όσο για τον αγωνιστικό χώρο με αφορμή τις δηλώσεις του Βέλγου προπονητή; «Το κακό γήπεδο είναι κακό για το ίδιο το ποδόσφαιρο Έχουν μια ομάδα που θέλουν να είναι στο κορυφαίο επίπεδου του Βελγίου. Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα καλό γήπεδο γιατί είμαστε μια ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή. Έχουμε αποδείξει πως ακόμη και στην Τούμπα που σε κάποια παιχνίδια δεν ήταν σε καλή κατάσταση, έχουμε καταφέρει να πάρουμε τη νίκη. Δεν θέλουμε να σταθούμε σε τέτοια πράγματα, έχουμε την δική μας ικανότητα μας ξέρουν, τους ξέρουμε, μας ξέρουν, οπότε όλα θα φανούν στο γήπεδο».