Λουτσέσκου: «Mου άρεσε η αφομοίωση που είχαν οι παίκτες μου, περιμένουμε κι άλλες μεταγραφές»

Συντάκτης: Share:

Τα πρώτα του συμπεράσματα έβγαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου που μεταξύ άλλων έκανε αναφορά και στους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και τις μεταγραφές που περιμένει για να σχηματιστεί το νέο ρόστερ του Δικεφάλου.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Γενικά ένας τομέας που επικεντρωνόμαστε είναι και ο νοητικός και ψυχολογικός τομέας. Τους πιέζω στις προπονήσεις και ζητάω πολλά από αυτούς. Μας περιμένει δύσκολη χρονιά και θέλω να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι. Μιλώντας για το παιχνίδι αυτό που μου αρέσει είναι η αφοσίωση των παικτών μου και η ενέργεια που έβγαλαν».

 

Για τους νέους παίκτες: «Η αλήθεια είναι πως είμαστε στη διαδικασία που σχηματίζεται ακόμα το γκρουπ. Έχουμε τέσσερις εβδομάδες ακόμα μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και κάθε ημέρα  που περνάει είναι σημαντική. Θα θέλαμε να έχουμε το 90% του ρόστερ εδώ μαζί μας να δουλεύουμε με αυτό, αλλά είναι κάτι που έχουμε μάθει να βιώνουμε, δηλαδή, να έρχονται ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Θα ήθελα να έχουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές, αλλά συνεχίζουμε με όσους έχουμε και περιμένουμε τις επόμενες προσθήκες».