Μαουρίσιο:  «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας»

Συντάκτης: Share:
Μαουρίσιο:  «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας»

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στη Βραζιλία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε  στη μείωση των συμβολαίων αλλά και στην μεγάλη προσφορά του προέδρου Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα  την καραντίνα αλλά και τα Play Off

 

Αναλυτικά δήλωσε :

 

Για τη συμφωνία των παικτών του ΠΑΟΚ με τη διοίκηση της ομάδας για τη μείωση στα συμβόλαια τους, σχολίασε:

 

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ που προσφέρει μεγάλη σταθερότητα σε κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο ο κορονοϊός επηρέασε όλες τις ομάδες σε όλο τον κόσμο και γι’ αυτό το λόγο ξεκίνησαν οι συζητήσεις για μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας και μας προσφέρει τα πάντα, γι’ αυτό το λόγο και δεν ήταν δύσκολο να καταλήξουμε σε συμφωνία, που θεωρώ ότι ήταν καλή για όλες τις πλευρές».

 

Για το πώς αντιμετώπισε η Ελλάδα την πανδημία του κορονοϊού:

 

«Η Ελλάδα κατάφερε να κοντρολάρει γρήγορα τον αριθμό των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν επιβάλλοντας την καραντίνα, με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να περιοριστεί στα σπίτια του».

 

Για την έναρξη των Play Off:

 

«Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν γνωρίζαμε εάν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα γιατί η κατάσταση ήταν ρευστή και τα δεδομένα μπορούσαν να αλλάξουν. Όμως όταν μας είπαν ότι θα επιστρέψουμε στη δράση κάναμε όλα τα απαραίτητα τεστ, ώστε να προπονηθούμε και πάλι Είναι πολύ ευχάριστο συναίσθημα που το ποδόσφαιρο επέστρεψε στην Ελλάδα.

 

Για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη:

 

«Η Θεσσαλονίκη είναι μία υπέροχη παραλιακή πόλη που παρέχει πολλές δυνατότητες στους κατοίκους της και εξαιρετικά φιλική για όλες τις οικογένειες».

Scroll Up