Μάριο Μπράνκο εφ’ όλης της ύλης!

Συντάκτης: Share:

Δηλώσεις σε πορτογαλικά ΜΜΕ έκανε ο Μάριο Μπράνκο μιλώντας για πρώτη φορά την παρούσα μεταγραφική περίοδο τόσο για την περίπτωση απόκτησης του Σέρτζιο Ολιβέιρα, όσο και για την πολιτική του στις μεταγραφές των νταμπλούχων Ελλάδας.

“Έχω γνώση του θέματος του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Άλλωστε δούλεψα μαζί του για τέσσερις μήνες. Ο Σέρτζιο μας βοήθησε πολύ στην κατάκτηση του νταμπλ. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλή τεχνική και ηγετικά χαρακτηριστικά, κάτι που είναι σύνηθες στους παίκτες της Πόρτο”, είπε αρχικά ο Μπράνκο για την υπόθεση του Ολιβέιρα.

“Τα 12 εκατομμύρια που ζητάει η Πόρτο για τον παίκτη είναι πάρα πολλά. Προσπαθήσαμε μέσω των διαπραγματεύσεων να μειώσουμε την τιμή του, αλλά η Πόρτο δεν ήταν ιδιαίτερα θετική σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να τον έχουμε στο ρόστερ μας, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, η Πόρτο θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της”, κατέληξε για τον Πορτογάλο μέσο ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου.

Για την μεταγραφή του Ροντρίγκο Σοάρες στον ΠΑΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής : “Η πορτογαλική αγορά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα. Από εκεί αγοράζουν ποδοσφαιριστές, τόσο οι μεγάλες ομάδες, όσο και οι πιο μικρές. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω των ποιοτικών παικτών, που υπάρχουν εκεί, αλλά και εξαιτίας των χαμηλών τιμών. Υπάρχουν αρκετοί καλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές”.

Τέλος για τις μεταγραφές του Δικεφάλου αποκάλυψε τις κινήσεις που θα γίνουν λέγοντας : “Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον κορμό της ομάδας που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και στη συνέχεια κέρδισε και το Κύπελλο Θα κάνουμε όμως 3-4 αλλαγές σε αυτή. Δεν σας κρύβω πως και λόγω καταγωγής, η πορτογαλική αγορά έχει προτεραιότητα για εμένα, όταν πρόκειται να αγοράσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή”.

Scroll Up