Μάρτυρας υπέρ του Ολυμπιακού στο CAS o Τζουγανάτος!

Συντάκτης: Share:
Απειλεί τον ΠΑΟΚ με προσφυγή στη δικαιοσύνη ο δικηγόρος Τζουγανάτος

Ο Ολυμπιακός επέλεξε έναν από τους τρεις μάρτυρες που έχουν δικαίωμα να παρουσιάσουν στην εκδίκαση της υπόθεσης της φερόμενης πολυιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης στο CAS και αυτός είναι ο δικηγόρος Δημήτρης Τζουγανάτος!

Ο Τζουγανάτος είναι ο δικηγόρος που σύμφωνα με την καταγγελία του επίσημου ΠΑΟΚ, στο γραφείο του, παραμονές της εκδίκασης της υπόθεσης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, είχαν προσέλθει οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού (η γενική διευθύντρια Λίνα Σουλούκου και ο δικηγόρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννης Χατζησαββάογλου) και ο Βαγγέλης Μπραουδάκης, υπεύθυνος γραφείου τύπου του Αυγενάκη!

Παράλληλα η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ είχε κάνει λόγο για στενή φιλία του κυρίου Τζουγανάτου με το μέλος της ΕΕΑ, Νίκο Φαραντούρη!

Ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει ακόμα ως μάρτυρες τον καθηγητή συνταγματικού δικαίου Σπύρο Βλαχόπουλο και τον δικηγόρο Παναγιώτη Περράκη, παλιό μέλος της ΕΕΑ που είχε ένα… ιδιαίτερο παρελθόν με την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από τον πρόεδρο της επιτροπής Κωνσταντίνο Παπαπαλάκη τον Νοέμβριο του 2015, δεν του είχε επιτραπεί να ψηφίσει και ο ίδιος είχε απλά διατυπώσει την θέση του, αναφέροντας πώς θα ψήφιζε υπέρ της αθώωσης του προέδρου του Ολυμπιακού! Τι σύμπτωση, ε;

 

Scroll Up