«Μάτια» Άντερλεχτ και Μπενφίκα στο Αγρίνιο!

Συντάκτης: Share:

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού δεν είναι μακριά και θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα για τον ΠΑΟΚ. Αυτό φαίνεται και από το ενδιαφέρον των σκάουτερ που έρχονται για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Δικεφάλου δια ζώσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SFINA.GR στα επίσημα του γηπέδου του Παναιτωλικού βρέθηκαν στελέχη του τμήματος σκάουτινγκ από την Άντερλεχτ και από την Μπενφίκα.

Γραφεία μάνατζερ πρότειναν στις δυο ομάδες να στείλουν και στο Αγρίνιο σκάουτερ, ούτως ώστε να παρακολουθήσει παίκτες του ΠΑΟΚ που μπορεί να ενδιαφέρουν, όπως ο Λέο Ζαμπά.

Ο άνθρωπος της Μπενφίκα που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου του Αγρινίου μπορεί να είχε έναν λόγο παραπάνω τους δυο δανεικούς στον Παναιτωλικό Αμαράλ και Γκούγκα, ωστόσο στα προηγούμενα παιχνίδια δεν έδωσε το παρών, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι ήθελαν να δουν από πλευράς ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά την Άντερλεχτ, το γεγονός ότι βρίσκεται στην θέση του τεχνικού διευθυντή ο Φρανκ Άρνεσεν, σημαίνει ότι υπάρχει γνώση της ελληνικής αγοράς. Το καλοκαίρι θα είναι μακρύ και «καυτό»…