Μέχρι το…. 2026 θα μείνει ο Μάτος, όταν ο ΠΑΟΚ θα είναι 100 χρονών κι αυτός 40!

Συντάκτης: Share:

Την μελλοντική διάδοχη κατάσταση στην θέση του Λέο Μάτος αποτελεί η μεταγραφή του Ροντρίγκο Σοάρες.

 

Ο Μάτος έχει τεράστια προσφορά στην άνοδο του ΠΑΟΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αποτελεί έναν από τους βασικούς στυλοβάτες της άμυνας, που αποτέλεσε τα θεμέλια της κατάκτησης των τίτλων την τελευταία τριετία.

Έχει ακόμα αρκετά χρόνια καριέρας μπροστά του. Είναι γεμάτος ενέργεια και ζωτικότητα, αφού προσέχει την ζωή του και είναι άψογος επαγγελματίας. Άλλωστε, φιλοδοξεί, όπως έχει δηλώσει, να παίζει στην Τούμπα μέχρι το 2026, όταν ο ΠΑΟΚ θα είναι 100 χρονών και ο ίδιος 40!

Εντούτοις, έκλεισε τον Απρίλιο τα 33 και στον ΠΑΟΚ θέλουν να ετοιμάσουν την διάδοχη κατάσταση σιγά, σιγά, σε όλες τις θέσεις της άμυνας, που στηρίζεται σε μεγάλης κλάσης παίκτες και καταπληκτικούς χαρακτήρες, αλλά «γερνάει» ( ο Βαρέλα και ο Κρέσπο είναι 32 χρονών και ο Βιεϊρίνια 33) και χρειάζεται ανανέωση. Αυτό το νόημα έχει και η απόκτηση του Ροντρίγκο Σοάρες.

Μην περιμένετε, πάντως, ο Μάτος να βγει από την 11άδα τουλάχιστον την νέα χρονιά. Δεν κάνει τέτοια ο Λουτσέσκου ούτε… μία στο εκατομμύριο. Ο Σοάρες θα είναι ξεκάθαρα η εναλλακτική λύση.

Δείτε Επίσης

Scroll Up