Μενσά : “Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ – Έχω μιλήσει ήδη με τον Φερέιρα”!

Συντάκτης: Share:

Ο Μπερνάρντ Μενσά είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής ενόψει της νέας σεζόν και ο Γκανέζος μέσος με δηλώσεις του αποκάλυψε την επαφή του με τον Αμπέλ Φερέιρα.

“Έχω μιλήσει με τον Αμπέλ Φερέιρα, τον γνωρίζω από την Πορτογαλία. Αυτός με γνώριζε από την Γκιμαράες, ενώ εγώ φυσικά γνώριζα την πολύ καλή δουλειά που είχε κάνει στην Μπράγκα”, είπε μιλώντας στο Sport 24 ο Μενσά για τις συζητήσεις του με τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Έχει συμβόλαιο με το τουρκικό κλαμπ μέχρι το 2022. Μπορεί η οποιαδήποτε αγορά του αυτή τη στιγμή να μοιάζει εμπόδιο – έτσι κι αλλιώς στην Τούμπα “καίγονται” για πωλήσεις λόγω FFP – αλλά ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της Καϊσερισπόρ αλλάζει τα δεδομένα όπως και το χρέος που έχει η ομάδα της γειτονικής χώρας προς τον ΠΑΟΚ από την αγορά του Πέδρο Ενρίκε.

Για το αν το ενδιαφέρει να παίξει στον ΠΑΟΚ ο Μενσά είπε : “Δεν ξέρω τι θα γίνει. Είναι θέμα των δυο ομάδων. Πρέπει να τα βρουν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που κυνηγά τον τίτλο στην Ελλάδα, θέλει να παίξει στους ομίλους του Champions League. Μου αρέσουν οι προκλήσεις”.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αναφορά του 25χρονου Γκανέζου μέσου για τις συζητήσεις που είχε με τον Πέδρο Ενρίκε, που ουσιαστικά τον… προτρέπει να έρθει στην Τούμπα.

“Έχω μιλήσει με τον Πέδρο Ενρίκε. Μου λέει συνέχεια για την τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Είναι φορές που δεν μπορεί να μου την περιγράψει!”.

Scroll Up