Μιχάι: “Είμαστε το φαβορί για το πρωτάθλημα”

Συντάκτης: Share:

Ως μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Ενέα Μιχάϊ, ενώ δεν δίστασε να συγκρίνει τον Μπίσεσβαρ με τον Μέσι.

 

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι πως συνέβη δεύτερη φορά αυτό με την ΑΕΚ. Πάντα είναι δύσκολο όταν υπό αυτές τις συνθήκες χρειάζεται να συμμετέχεις. Κρατάω τη νίκη και ότι όλοι μας παλέψαμε στον αγωνιστικό χώρο. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που το θέλαμε πολύ και ο δείξαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

 

Για το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκε την τελευταία στιγμή αντί του Βαρέλα και οι πρώτες του σκέψεις: «Το ψυχολογικό κομμάτι είναι κάτι που είτε παίζω είτε δεν παίζω όλοι οι παίκτες είναι προετοιμασμένοι γι’ αυτό., ανά πάσα στιγμή θα χρειαστεί να παίξεις. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο στην περίπτωση την δική μου και σε κανέναν ποδοσφαιριστή, να αγωνίζεται σέ ένα παιχνίδι κάθε μήνα, γιατί δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι και όχι το πνευματικό. Πέρυσι είχα ένα σοβαρό τραυματισμό και με κράτησε πίσω, αυτό που μου λείπει είναι να παίζω συνεχόμενα παιχνίδια. Να βρω τον ρυθμό μου και τον εαυτό μου. Δεν αντιμετώπισα δυσκολίες αλλά σίγουρα δεν είμαι στο 100%. Δεν είναι εύκολο να βρω ρυθμό όταν αγωνίζομαι κάθε μήνα σε ένα παιχνίδι».

 

Για τον βαθμό της επιβράβευσης που έχουν τέτοια παιχνίδια: «Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορο6σα να βελτιώσω στο παιχνίδι μου. Τα περισσότερα είναι θέμα ρυθμού. Από εκεί και πέρα ο προπονητής με χρειάστηκε έκανε ότι καλύτερο μπορούσα».

 

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Προσπαθεί να μας περάσει τις ιδέες του, εμείς προσπαθούμε να το εφαρμόσουμε. ο παοκ πλέον έχει ταυτότητα και είναι πολύ καλός στο ανασταλτικό κομμάτι. Αυτό κάνουμε στα παιχνίδια που έχουμε παίξει έως τώρα. Για μένα τα πρωταθλήματα κερδίζονται μέσα από την άμυνα. Νομίζω ότι μέχρι τώρα το έχουμε καταφέρει. Ήταν η αρχή ήμασταν καιλίγο άτυχοι. Αρχίζουν και καταλαβαίνουν όλοι πως ο ΠΑΟΚ είναι από τα μεγάλα φαβορί για τα πρωτάθλημα».

 

Για την εμφάνιση του Μπίσεσβαρ: «Σήμερα νόμιζα ότι είχα τον Μέσι συμπαίκτη. Ήταν απίστευτος πραγματικά. Ο Ντιέγκο είναι ο αρτίστας της ομάδας, είναι ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται ψυχολογία, η αλήθεια είναι πως είχε κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά ο Ντιέγκο είναι ο Ντιέγκο και πρέπει όλοι να το σεβόμαστε».