Μιχαηλίδης: “Πρέπει να αφήσουμε πίσω την ήττα”

Συντάκτης: Share:

Για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία αναφέρθηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Ο Έλληνας αμυντικός μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν υπάρχει χρόνος για να κοιτάζει η ομάδα του προηγούμενα ματς, ότι πρέπει να επικεντρωθούν στον επόμενο αντίπαλο που είναι η Λαμία για το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να μαθαίνουν από τα λάθη και από τις ήττες.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:

Για το αν ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του το παιχνίδι κόντρα στην Αϊντχόφεν: «Ναι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Πάντα πρέπει να αφήνεις πίσω σου μία ήττα και να συγκεντρώνεσαι στο επόμενο παιχνίδι, προκειμένου να επιστρέψει το ηθικό εκεί που πρέπει» .

 

Για το αν έχουν μελετήσει τα αίτια της ήττας: «Θα το αναλύσουμε με τον προπονητή κάποια στιγμή. Τώρα δεν υπάρχει χρόνος, σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε και να κερδίσουμε στη Λαμία» .

 

Για το αν το παιχνίδι είναι μία κακή παρένθεση μετά από τις τέσσερις σερί νίκες: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, πετύχαμε δύο γκολ, αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο μέρος και το πληρώσαμε» .

 

Για το αν θα αποτελέσει μάθημα η ήττα: «Κάθε στραβοπάτημα είναι ένα μάθημα για εμάς. Μαθαίνουμε από τις ήττες, αλλά όπως είπα το αφήνουμε πίσω μας και συνεχίζουμε» .

 

Για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς σίγουρα υπάρχει κούραση από τα σερί παιχνίδια και τα ταξίδια. Είναι μία καλή ομάδα, άσχετα με τη θέση στην οποία βρίσκεται. Είναι ιδιαίτερο και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι» .

 

Για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει ο Δικέφαλος: «Περιμένουμε τη Λαμία να καθίσει πίσω, λόγω και της διαφοράς δυναμικότητας που υπάρχει. Θα πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις που θα επιχειρήσουν και τις στημένες φάσεις» .

 

Για το αν η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα αποτελέσει οδηγό για την αναμέτρηση στη Λαμία: «Παίξαμε καλά κόντρα στον ΠΑΣ, κερδίσαμε σχετικά εύκολα, οπότε μπορούμε να κρατήσουμε κάποια στοιχεια» .

 

Scroll Up