Μιχαλετζάκης:«Ήμουν πάντα ΠΑΟΚ και θα είμαι για πάντα ΠΑΟΚ»!

Συντάκτης: Share:

Ο χρυσός παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής Δήμος Μιχαλετζάκης, βρέθηκε εχθές στο γήπεδο της Τούμπας ώστε να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, με τον ίδιο να μιλάει στο PAOK TV για τη δική του πορεία, τους στόχους που έχει θέσει για το μέλλον ενώ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Δείτε τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής κι Ολυμπιονίκης στην Τούμπα

Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι όλες αυτές οι μικρές, ανθρώπινες ιστορίες. Οι καθημερινή μαχητές, οι πρωταγωνιστές της ζωής που αντλούν τη δύναμή τους μέσα από τα σπορ και παράλληλα εμπνέουν εμάς να μην τα παρατάμε, αλλά να κυνηγάμε τα όνειρά μας όσο δύσκολα κι αν φαντάζουν.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης είναι ένας τέτοιος πρωταγωνιστής. Λαμπρός. Χωρίς τα φώτα που τον αναλογούν, αλλά με τις επιτυχίες που μας κάνουν υπερήφανους. Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση S8.

Λίγο μετά τα τρία χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, ο Δημοσθένης ήρθε στην Τούμπα με την ιδιότητα του φιλάθλου του ΠΑΟΚ και ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της μετάδοσης του αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης στο PAOK TV.

Δείτε όλη την συνέντευξη μέσα από το PAOK TV:

Scroll Up